NED: SB20 Dutch Open 12-13 Oktober en Winterserie

SB20 vrienden,

Een aantal van ons gaat in september nog naar het WK in Huyeres (er staan al bijna 100 boten op de lijst) dit beloofd dus een mooi evenement te worden. Last minute entries zijn mogelijk dus als je nog van gedachten veranderd dan kan het nog (misschien lukt het mij ook nog)

Na het WK sluiten we het seizoen af met een Dutch Open in Hellevoet op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Dit keer georganiseerd door Watersportvereniging Hellevoetsluis (middelste vereniging). In de bijlage vind je de NOR. Graag spoedig replyen op deze mail of je komt, dit beschouwen we dan als een inschrijving. Er zijn al een aantal buitenlandse boten die willen komen en dat wordt alleen maar beter als we een goede inschrijflijst hebben. Voor vragen rond het evenement kunnen jullie ook bij Paul Gast terecht.

De winterwedstrijden varen we dit jaar weer bij Helius in Hellevoetsluis. De winterserie start op zondag 6 oktober, dit is een mooie gelegenheid om te trainen en je boot ligt dan klaar voor de Dutch Open. Je hoeft niet de hele winterserie mee te doen, dus wellicht ook een interessante optie voor onze zuider buren.

Tot snel op het water.

Groet,

Martijn Buitenhuis  NOR SB20 Dutch Open 2013 v1

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *